Presenting online is fun

Training: Online presenteren

Leer presenteren via je computer

Als je je presentatie niet live voor een groep maar online gaat doen, bijvoorbeeld via Microsoft Teams, Zoom of Webex: Hoe pak je dat dan aan? Presenteren via je computer is niet hetzelfde als “live” presenteren. Het heeft zijn eigen uitdagingen, beperkingen en mogelijkheden en je hebt er andere speaking skills voor nodig. Tijdens deze training spijkeren we je bij en ga je de nieuwe skills gelijk oefenen.

Verbeter met eenvoudige middelen je online uitstraling

Wat leer je tijdens deze training?

In deze training ga je ontdekken hoe je online net zo overtuigend kunt zijn als ‘live’ en gaan we de verschillende aspecten van het online presenteren stap voor stap oefenen.

 

Is deze training geschikt voor mijn team?

Deze online training is geschikt voor iedereen die online moet presenteren of communiceren en dat wil verbeteren. Zowel voor beginners als voor hen die al ervaring hebben.

Heb je nog vragen over deze training? We zouden het leuk vinden om met je in contact te komen.

Onze trainingen worden ‘incompany’ en online gegeven. Een training bestaat uit twee sessies van elk een dagdeel à 3 uur met een tussentijd van twee weken zodat je ruim de tijd hebt om te oefenen. 

Bij de training inbegrepen is voor iedere deelnemer een persoonlijke coachingssessie van 45 minuten. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken om te werken aan je presentatie of om je online skills te oefenen. 

MAX. AANTAL PER TRAINING:

7 deelnemers (grotere groepen in overleg)

KOSTEN:

Bel of mail voor een offerte op maat

Ben je geïnteresseerd in deze training? 

Individuele Coaching?

Wil je liever een individuele coaching volgen?

Wil je liever een training op maat voor je team?