Hallo, wij zijn Fjyld

Welkom in de wereld van het online presenteren en communiceren. Bij ons kun je terecht wanneer je getraind wilt worden of advies wilt op dit enerverende, leuke maar ook onontgonnen gebied! 

Trainingen
De technologische ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel en vragen elke keer weer om nieuwe aangepaste speaking skills. Misschien ben je al een prima “live” presentator en helemaal in je element tijdens “live” ontmoetingen, maar presenteren en communiceren via je computer is echt een ander ding. En dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen: je bent niet voor niets dit stuk tekst gaan lezen;-). 

Als jij je online speaking skills wilt verbeteren, doe dan mee met één van onze trainingenOf volg eerste een gratis webinar om op een vrijblijvende manier te ontdekken of wij je verder kunnen helpen.

Advies
Elke (nieuwe) virtuele communicatie-tool heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Daarom is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Als je het bijvoorbeeld hebt over de grotere conferencing tools (Zoom, Webex, Google Meet, Microsoft teams, Meetings en Skype) dan komen die in grote lijnen overeen. Elk van deze tools heeft wel beperkingen die je misschien niet kent maar die wel belangrijk zijn voor wat je wilt gaan bereiken op online gebied. 

Gebruik onze know-how en vraag een advies gesprek aan!

Jan van der Werk
Jan is (online) presentatie trainer en gegrepen, gepokt en gemazeld door alle nieuwe technologische mogelijkheden. Binnen Fjyld is hij online trainer en adviseur en hij helpt je om je soepel, strak en overtuigend online te presenteren. Jan was twee keer Nederlands kampioen Public Speaking en winnaar op de Global Speaker Summit. 

 

Corien Buitenhuis
Corien is Fjylds online communicatie adviseur. Welke consequenties hebben de beperkingen en mogelijkheden van nieuwe conferencing tools? Naast haar adviserende functie is Corien verantwoordelijk voor het ontwerp van de trainingen. Zij heeft een design achtergrond en is een kei in Powerpoint:-)

Wil je ook (de eerste) stappen zetten in het nieuwe virtuele communicatie universum, stuur ons dan een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.