Workshop: Online overtuigen

Robert Cialdini in een notendop

In deze dynamische workshop krijg je, aan de hand van Cialdini's beroemde boek: 'Influence', tools aangereikt om je publiek te kunnen overtuigen als je bijvoorbeeld online presenteert of een vergadering voorzit.

Hoe kun je een individu of een groep overtuigen?

En... hoe doe je dat online? Zijn er bewezen overtuigingstechnieken? Wat zeggen onderzoeken over het gedrag van een online publiek?

Ga er maar vanuit dat tijdens een 'gewone' online presentatie het publiek andere dingen doet dan naar de spreker luisteren. Wil je dat voorkomen? Dan zul je andere middelen in de strijd moeten gooien om je publiek te blijven boeien en vasthouden. Overtuiging kan makkelijk worden bereikt als de spreker boeiend, enthousiast en geëngageerd is.

Kun je dat leren?

Ja, door je publiek van te voren al te leren kennen (psychologie) en ze te mee te nemen in een wervelende en inspirerende presentatie (enthousiasme, engagement).

Als je de psychologie van het overtuigen wilt leren en als je wilt leren hoe je je publiek kunt enthousiasmeren, dan is deze workshop een 'must'.

Hier gaan we mee aan de slag:

Deze training is geschikt voor zij of hij die presentaties geven, vergaderingen voorzitten of op een ander manier online de leiding moeten nemen.

Duur:

3 uur met twee korte pauzes.

Incompany:

Het is een “incompany”workshop voor 5-10 deelnemers.

Prijs:

€ 550,— (ex btw)

Conference tools:

De workshop wordt online gegeven via één van de volgende Conference tools naar keuze: Webex, Teams of Zoom.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor uitgebreide informatie.